Невеликий мороз та сніг: яку погоду прогнозують на 14 січня

Український гідрометеоцентр повідомив, що 14 січня в Україні очікується хмарна погода. Прогнозується невеликий сніг у більшості областей, за винятком Одещини, де не буде опадів. Також на дорогах країни прогнозується ожеледиця. Вітер буде південний та південно-західний швидкістю 7-12 м/с, а в деяких західних областях будуть пориви вітру до 15-20 м/с, а в Карпатах до 20-25 м/с. Місцями можливі хуртовини.

Температура повітря буде коливатися в межах 0... -5℃, а в Карпатах буде від -4 до -9℃. У західних областях та південній частині країни температура становитиме -1... +4℃.

У Київщині та в столиці очікується хмарна погода з можливим невеликим снігом. Також необхідно бути обережним на дорогах через ожеледицю. Вітер буде південно-західний швидкістю 7-12 м/с. Температура в Києві буде коливатися від 0 до -2℃.

У ніч на 12 січня у Києві пройшла потужна снігова буря з громом та блискавкою. Однак цю бурю побачили лише мешканці правого берега Дніпра. Для багатьох киян ці звуки грому та блискавок стали сюрпризом, особливо з урахуванням того, що вони вже протягом двох років переживають умови війни. Грозу в січні також майже ніхто не пам'ятає.