Невідомі підірвали електропідстанцію у Санкт-Петербурзі: без світла наразі 12 тис. росіян

Неідентифіковані особи підірвали електропідстанцію у Санкт-Петербурзі. Приблизно 12 тисяч мешканців міста та області залишилися без електроенергії. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За відомістю, в ніч на 3 квітня район Червоногвардійського району Петербурга залишилось без світла. Також було отримано телефонний дзвінок від жінки, яка пояснила, що перед відключенням електрики вона почула два сильних вибуху.

Жінка: Перед відключенням струму почула два гучних вибухи.

На місце події прибули поліцейські та співробітники спецслужб, які знайшли два пошкоджених трансформатори з отворами діаметром 10 та 20 сантиметрів.

В результаті, один з трансформаторів не можна відновити. Завдяки цьому інциденту, близько 12 тисяч осіб у самому місті та деяких населених пунктах Ленінградської області залишилися без світла.

Російські слідчі відкрили кримінальну справу за статтею "диверсія".

Важливо зазначити, що у лютому у морському порту в Петербурзі загорівся дизель-електричний криголам "Єрмак". Також, внаслідок падіння уламків безпілотника вночі 2 березня, пошкоджено багатоповерховий житловий будинок у Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, Україна атакувала одне з найбільших нафтопереробних заводів Росії, розташованих приблизно за 1300 км від лінії фронту. НПЗ у Татарстані, яке є третім за величиною в Росії, та підприємство "Шахеди" постраждали. В результаті удару українських дронів, що знаходилися на відстані приблизно 1300 км від лінії фронту, основне підприємство, що переробляє приблизно 155 тисяч барелів нафти на день, було пошкоджено.

Читайте також:

  • Стала відома кількість загиблих внаслідок теракту під Москвою
  • Атака на підприємство в Єлабузі: момент влучання потрапив на відео