Ніколи не здогадаєтесь: чому не можна класти шкарпетку в шкарпетку

Маскара на шкарпетку привела к пожару
Маскара на шкарпетку привела к пожару

Після прання багато людей кладуть шкарпети одна в одну, щоб зберегти порядок у шафі і уникнути втрат. Але цей спосіб зберігання може мати неприємні наслідки. Коли ми витягуємо одну шкарпетку з іншої, ми розтягуємо її і тим самим скорочуємо її термін эксплуатації. Також зберігання шкарпеток одна в одній сприяє розмноженню бактерій і грибків.

Натомість, краще просушувати шкарпетки рулетиком, щоб не втратити пару. Але рекомендується зберігати їх у розправленому стані, щоб зберегти форму і тривалість їх служби. Можна скласти шкарпетки у спеціальний органайзер для білизни і покласти в шафу або комод.

За повір'ями, складання шкарпеток одна в одну може мати негативний вплив на матеріальний стан. Щоб уникнути хаосу в гардеробі, рекомендується зв'язувати шкарпетки між собою та виділити для них окреме місце.

Для підтримання порядку в шафі корисно вирішити питання зберігання речей. Правильне складання або розвішування одягу додає простору гардеробній і полегшує процес вибору одягу. Рекомендується перебрати всі речі зі шафи і позбутися непотрібних речей, перш ніж починати складання в шафі. Це допоможе зробити більше місця і зекономити час і зусилля.

Інформація про наведення порядку в шафі була взята з Gazeta.ua.

Читайте також