Нова пошта нагадала клієнтам про безкоштовну доставку посилок "до дверей"

Нова пошта дозволяє отримати посилку з доставкою кур'єром

Нова пошта розповіла, як отримати довгоочікувану посилку, якщо негода ускладнює вихід до відділення. Компанія пропонує доставку кур'єром, що має свої переваги. Зокрема, відсутність необхідності проходити під дощем, зручність та швидкість доставки, а також можливість отримати посилку прямо до дверей.

Конкретно, доставка до дверей збільшить тариф на 35 гривень, але якщо посилка не перевищує вагу 30 кг, то доставка буде безкоштовною.

У Новій пошті зазначили, що кур'єрська доставка має низку переваг:
  • Не треба мокнути під дощем.
  • Зручно та швидко.
  • Кур'єр сам донесе замовлення до дверей.

Якщо хочете отримати посилку з доставкою кур'єром, вам необхідно очікувати SMS з приблизним часом доставки. Також варто підготувати всі необхідні документи, якщо вартість посилки перевищує 15 000 гривень або ви замовляєте послугу "Особисто в руки". Оплатити доставку можна онлайн у додатку, готівкою, карткою або через Google Pay/Apple Pay.

Для того, щоб отримати доставку до дверей, необхідно врахувати ряд обмежень. Вага одного місця не повинна перевищувати 100 кг, відстань від паркування "Нової Пошти" до адреси не повинна бути більшою за 50 метрів, а також не повинно бути препятствий для переміщення посилки, наприклад, вузьких проходів або несправного ліфта на поверхах вище п'ятого. Варто зауважити, що доставка до дверей недоступна для відправлень типу "Палет".

Раніше були попереджені українці про шахрайську схему з фейковими посилками, які нібито доставляються від Нової пошти або Укрпошти.