Новим речником Генштабу ЗСУ став засновник та головний редактор відомого медіа

Дмитро Лиховій став речником Генштабу ЗСУ

Головний редактор видання "Новинарня" Дмитро Лиховій прийняв посаду речника Генерального штабу Збройних Сил України. Він розповів про ситуацію на фронті під час ввімкнення в ефір марафону та зачитав зведення про минулу добу для сторінок Генштабу в соцмережах.

Завдання на різдвяні та новорічні свята

Лиховій повідомив, що він буде виконувати обов'язки речника Генштабу під час різдвяних та новорічних свят. Він мобілізувався до Збройних Сил в листопаді 2023 року та пішов на фронт. Він також зазначив, що деякі колеги з редакції "Новинарні" також приєдналися до ЗСУ після початку війни.

Досвід служби та заснування "Новинарні"

Лиховій вже мав досвід служби українському війську під час мобілізації 2014-2015 року і протягом року служив у 1-й танковій бригаді. Після цього він заснував видання "Новинарня" з метою надавання новин про війну в Україні.

Атаки російських окупантів та їх наслідки

Триває 670-та доба російсько-української війни. Учора російські окупанти здійснили два ракетних та 61 авіаційний удар, а також 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок атак загинули та були поранені цивільні мешканці, а також пошкоджена житлова та інша цивільна інфраструктура.