Ножем у груди: у Києві під час суперечки вбили 14-річного хлопця

У Києві було заарештовано чоловіка, який під час конфлікту вбив 14-річного хлопчика.

Цей чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції у Києві.

Вечером 22 жовтня до поліції Києва надійшло повідомлення від медичних працівників "швидкої" про те, що поряд з багатоповерховим будинком на вулиці Празькій було виявлено тіло неповнолітнього хлопця.

Потерпілий отримав смертельні травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який був п'яним. Злочинець виявився киянином 1977 року народження.

Спочатку між хлопцем та чоловіком виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому. Потім нападник ударив підлітка ножем у груди та втік з місця події, а свідки викликали швидку допомогу.

Поліція знайшла чоловіка за його місцем проживання та вилучила матеріальні докази, які злочинець ховав у своїй сусідки. Ці докази були направлені на експертизу. Киянину загрожує до 15 років ув'язнення.

Тіло загиблого також було доставлено на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті.

  • У Києві водій автомобіля Honda здійснив наїзд на військовослужбовця на блокпосту, він отримав смертельні травми. Про це повідомила Національна поліція.
  • Водій рухався по автодорозі М-01 в бік Броварського проспекту у другій смузі руху серед трьох існуючих. В умовах туману він побачив вантажівку перед собою і різко зупинився.
  • Потім чоловік не впорався з керуванням і виїхав на правий край смуги руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця 1976 року народження.