Одна людина загинула та 13 поранено: Росія вдарила ракетами по Покровську

Вибух у Покровську: загибла одна людина
Вибух у Покровську: загибла одна людина

У п'ятницю, 13 жовтня, орди російських загарбників здійснили ракетну атаку на центр Покровська, що знаходиться в Донецькій області. У результаті цього нападу одна людина загинула, а 13 отримали поранення. Про це повідомили в Національній поліції України.

За попередніми даними, Росія використала дві ракети з ОТРК "Іскандер-М" для атаки на місто.

Правоохоронці докладали всіх зусиль, щоб витягти поранених з-під уламків і доставити їх до лікарні. На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та інші експертні служби, щоб з'ясувати обставини нападу.

Офіс генпрокурора розпочав досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Також було виявлено, що атака дістала не лише житлові будівлі, а й адміністративну будівлю, де поранених було достатньо багато.

Наразі триває розбирання завалів після атаки. На місці події працюють прокурори, рятувальники та правоохоронні органи.

У четвер, 12 жовтня, російські війська також обстріляли населені пункти Донецької області. В результаті цих ворожих атак загинули двоє людей, серед них була й дитина. Крім того, ще семеро людей отримали поранення.

У селі Багатир Волноваського району окупанти здійснили ракетний удар. Від цього удару загинув 11-річний хлопчик, його 6-річний брат отримав поранення тулуба, а їхню 31-річну матір госпіталізували з множинними рваними ранами.

Читайте також