Окупанти запустили понад 40 «шахедів»: деталі нічної атаки

Російські загарбники атакували Україну ракетами та безпілотниками

Уночі 6 березня російські загарбники спустошували територію України, використовуючи ударні БпЛА та ракети. Злаштовані протиповітряні сили знищили 38 літаків «шахед». Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Противник атакував своїми зенітними керованими ракетами С-300 з окупованих територій Донецької області.

Також ворог випустив 42 ударні безпілотники типу Shahed з чотирьох напрямків, а саме: Чауда, Балаклава (Крим), Курська область та Приморсько-Ахтарськ.

У результаті зухвалої атаки було знищено 38 безпілотників «шахед» на територіях Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Харківської, Вінницької та Сумської областей.

Нагадаємо, що 6 березня вночі російські окупанти влаштували атаки на Україну за допомогою безпілотників. У більшості областей було оголошено тривогу через надійшовший ворожій наліт.

Також вночі напали на Україну безпілотниками в різних частинах країни, зокрема у Київській області та Одесі, де пролунали потужні вибухи.

У Сумській області також були зафіксовані до трьох таємничих атак безпілотниками. Усі необхідні аварійно-рятувальні служби працюють на місці подій, а постраждалим надаються медична допомога та облікуються наслідки авіаційних ударів.