Партизани зафіксували перекидання техніки РФ в окупованому Криму

Партизани фіксують перекидання техніки РФ в Криму
Партизани фіксують перекидання техніки РФ в Криму

Команда агентів "АТЕШ" слідкує за переміщенням старої російської техніки в тимчасово окупованому Криму. Зафіксовано, що активісти військового партизанського руху українців та кримських татар спостерігали, як російська техніка була перевезена залізницею. Фото та відео цього події були опубліковані на сторінці "АТЕШ" 13 жовтня.

За словами представників партизанів: "Наші агенти виявили, що Росія перевозить техніку через станцію Елеваторну в Криму. Колона техніки складається з МТ-ЛБ, САУ та Уралів. На жаль, можливо, ця колона ніколи не дістанеться до свого призначення. Ми завжди бути насторожі. Ми спостерігаємо, фіксуємо, розробляємо плани і докладаємо всіх зусиль."

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин - INKORR.

В іншому вісткулу, партизани повідомили, що 9 жовтня було зафіксоване розвантаження реактивної системи залпового вогню "Град-1" у Євпаторії в тимчасово окупованому Криму.

Спеціальні підрозділи "Стугні" і "Братства" з "Тимура", хто входять до складу Головного управління розвідки Міністерства оборони України, здійснили десантний посад у тимчасово окупованому Криму. Українські воїни застосували вогневий удар по російським окупантам, завдали значних втрат ворогу. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Читайте також