Партизани зафіксували переміщення мобільних крематоріїв у Сімферополі

Партизани зафіксували переміщення мобільних крематоріїв в Сімферополі, що свідчить про втрати російської армії

За повідомленням партизанського руху "Атеш", у тимчасово окупованому Сімферополі в Криму фіксуються переміщення мобільних крематоріїв, що свідчить про значні втрати серед особового російської армії.

Розвідники повідомляють, що у місті все частіше починають з'являтися автомобілі, які перевозять загиблих військових з табличками "Вантаж-200". Крім того, продовжуються переміщення пересувних крематоріїв.

Партизани вбачають причиною цих переміщень значні втрати російської армії, які тривалий час "досягають пікових значень".

Основною причиною є знамениті "м'ясні штурми". Уже давно очевидно, що владі та командуванню абсолютно байдуже на кількість жертв. Цифри вони завжди занижують. Для цього використовують різні способи і мобільні крематорії - один із основних. Немає тіла, немає справи

Нагадаємо, що раніше було зафіксоване прибуття російської військової техніки в Сімферополь, яка буде перекинута на фронт. Також було виявлено прибуття групи ФСБ з Москви для боротьби з підпіллям у Джанкої, що також знаходиться у Криму. Партизани також з'ясували маршрут перекидання ворожих танків в регіоні.