Пєсков поскаржився на "війну на всіх фронтах"

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що проти його країни воює "колективний Захід".

Сказав, що війну проти Росії ведуть "на всіх фронтах". Однак цілі "спецоперації" в Україні "не змінювалися і будуть виконані", заявив він пропагандистам.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Йде війна проти нас на всіх напрямках. Будь-то економіка, чи державні відносини, чи відносини власності тощо. Ми повинні не піддаватися емоціям. Робити те, що нам вигідно, те, що найкраще відповідає нашим інтересам", сказав Пєсков.

22 травня у Бєлгородській області почалися військові дії, за які взяли відповідальність формування етнічних росіян РДК та легіон "Свобода Росії". Обидва воюють на боці України. Російська місцева влада заявила про проникнення "української ДРГ" і запровадили режим "контртерористичної операції".

Головне управління воєнної розвідки події в області назвало операцією для створення "смуги безпеки", яку проводять громадяни РФ з легіону "Свобода Росії" та РДК. В Офісі президента кажуть, що непричетні, але "спостерігають із цікавістю".

23 травня легіон "Свобода Росії" та РДК заявили, що продовжують операцію зі "звільнення" Бєлгородської області. Ніяких деталей бійці не розкрили.