"Пішли 11 досвідчених гравців": Луческу розповів, як тренує "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу недавно дав інтерв'ю румунським журналістам.

Він заявив, що не зміг покинути клуб, незважаючи на усі труднощі. Цю інформацію повідомив сайт GSP.

"В нашому клубі, як і в багатьох інших, тренуємось без глядачів. Це дуже важко, але я не міг подати приклад боягузтва і просто піти. Я маю контракт і не хочу, щоб мене розглядали як слабака. Я вирішив залишитися тут і допомагати клубу, бути чесним з "Динамо" в Києві", - сказав Луческу.

"Ми втратили 11 досвідчених гравців, але надійшли молоді таланти з академії", - додав тренер.

Луческу назвав перевагою те, що клуб має три матчі в запасі.

На запитання про своє здоров'я, головний тренер столичного клубу відповів: "Якщо я тут і можу тренувати, то це означає, що я все ще здатний вистояти".

Нагадаємо, недавно Мірча Луческу пройшов успішну операцію на нозі, цю інформацію підтвердило "Динамо" весною цього року.

У зв'язку зі своїм станом здоров'я, Луческу був змушений тимчасово передати обов'язки своєму асистенту Олександру Шовковському.

6 жовтня "Динамо" програло команді "Полісся" з Житомира в першому матчі 10-го туру української Прем'єр-ліги. Рахунок гри - 3:2.

Минулого місяця команда також програла "Оболоні" в матчі 1/8 фіналу Кубка України з рахунком 1:0. Цей матч був стартовим для "Динамо" в цьому розіграші кубка. Тоді Луческу заявив, що гравці команди не проявили своїх найкращих здібностей.

Наразі "Динамо" розташовується на восьмому місці в чемпіонаті України.