Пиво, ковбаски та щедрі чайові: принц Гаррі відсвяткував 39-річчя у барі (фото)

Британський принц Гаррі сьогодні відзначає 39-річчя. Однак святкувати герцог Сассекський почав ще зі вчорашнього вечора.

Іменинник разом з коханою Меган Маркл і близькими друзями прийшли до місцевого пивного ресторану. Принц випив 6 келихів найкращих лагерів по пів пінти (близько 300 мл) та поласував місцевими стравами. Про це пише Daily Mail.

Працівники закладу зауважили, що Гаррі з Меган були дуже милі, сміялися і залишили щедрі чайові. Подружжя замовило ковбаски, віденський шніцель, червону капусту, свинячу рульку, картопляне пюре та смажену картоплю. Меган випила всього одне маленьке пиво.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Вони були дуже щасливі. Він чудовий чоловік, і вони були такі добрі", зазначив працівник броварні Френк Вокерс.

Колишній співробітник королівського палацу розповів про головну причину, через яку Меган та Гаррі переїхали до Америки. Маркл не з Великої Британії, вона не звикла до церемоній. Дружина принца Вільяма Кейт Мідллтон була до цього більш звикла. Меган не любила підкорятися королівськими правилами та звітувати про кожен свій крок. Вважала таке життя нестерпним. І для своїх дітей вона хотіла американської свободи робити та говорити те, що подобається.