Плануйте сміливо: синоптик Діденко потішила прогнозом погоди до кінця тижня

Синоптик Діденко радує приємним прогнозом
Синоптик Діденко радує приємним прогнозом

Прогноз погоди в Україні на 19 вересня

Синоптик Наталія Діденко розповіла про погоду, яка буде у країні в четвер, 19 вересня. Вона поділилася цією інформацією на своїй сторінці у Фейсбук.

Осіння погода вже відчувається жителями України, особливо вночі, коли стовпчики термометрів опускаються. Але синоптик заспокоїла українців тим, що на протязі всього тижня погода буде хорошою.

У останні дні сильний вітер накрив всю країну, і, за словами Діденко, він триватиме і завтра. Сильний вітер очікується в східних, центральних областях та на півдні. На півночі та заході він буде помірним.

«Наприкінці тижня в Україні очікується ясна тепла погода. Без дощів та заморозків хіба на високогір'ї Карпат може вночі опускатися до нуля та якогось слабкого мінусу», - зазначила Діденко.

Температура повітря від +20 до +26 градусів, на Закарпатті та навколо Карпат нижча - від +18 до +22 градусів.

У Києві також буде сухо та сонячно, але з вітерцем. Температура повітря буде трохи тепліша, ніж сьогодні, вдень до +24 градусів.

Також синоптик закликала українців насолоджуватися погодою та планувати активності на вулиці. Залишатися в рівновазі, перевіряти інформацію в надійних джерелах та дотримуватися необхідних заходів безпеки.

Нагадаємо, що відбувається з бабиним літом в Україні.

Читайте також