Погода 26 вересня: комфортні температури та опади в окремих областях

Погода 26 вересня: комфорт та опади
Погода 26 вересня: комфорт та опади

Прогноз погоди на 26 вересня

За прогнозами синоптиків, 26 вересня українці можуть сподіватися мінливу хмарність та комфортні температури. В окремих регіонах можливі невеликі дощі.

За даними Українського гідрометцентру, у Вінницькій, Житомирській, Київській областях та західних регіонах вночі та вдень 26 вересня очікуються короткочасні дощі та окремі грози. В інших частинах країни опадів не передбачається. Вітер буде південний, помірний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура повітря буде досить теплою. Вночі термометри покажуть від 12 до 17 градусів, у західних, східних, Сумській та Полтавській областях - від 7 до 12 градусів. Вдень повітря прогріється до 21-26 градусів, а на півдні країни - до 29 градусів. В Карпатах буде прохолодніше: вночі 5-10, вдень 16-21 градус.

Окремо варто зазначити прогноз для Київської області. Тут також очікується мінлива хмарність, можливий невеликий дощ в окремих місцях області. В Києві опадів не передбачається. Вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с. Нічна температура в області становитиме 12-17 градусів, денна - 21-26 градусів. У столиці вночі очікується 14-16 градусів, а вдень повітря прогріється до 23-25 ​​градусів.

Синоптики раніше повідомляли, що тепла погода в Україні триватиме ще довгий час.

Читайте також