Поліція оголосила в розшук підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон

Фото підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон
Фото підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон

У пошуку знаходиться чоловік, який може бути причетним до вбивства мовознавиці Ірини Фаріон. Про це повідомляє Національна поліція України.

Правоохоронці встановлюють особу та місце перебування чоловіка, який може бути причетним до вбивства Ірини Фаріон

Опис розшукуваного:

  • вік - близько 20 років;
  • зріст - 170-180 см;
  • худорлява статура.

Під час скоєння злочину він був одягнений у:

  • спортивні штани темного кольору; чорну кофту з довгим рукавом, зверху якої - футболка червоного кольору з білими смужками на рукавах та написом білими латинськими літерами на передній стороні;
  • на голові - панама темного кольору з емблемою по центру, з широкими полями;
  • на ногах - білі високі шкарпетки, кросівки черво-чорні з білою підошвою;
  • на руках - червоні рукавиці.

Всіх, хто має інформацію, що допоможе ідентифікувати особу та знайти місце перебування розшукуваного зловмисника, закликають телефонувати за номерами 0684409164, 0933450461 або на оперативну лінію 102.

Поліція просить не намагатися затримати розшукуваного чоловіка або схожу на нього особу безпосередньо.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, у Львові проводили Ірину Фаріон. Попрощатися з професоркою прийшли рідні, колеги, мешканці Львова та прихильники громадської діячки з різних міст України.

Як відомо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. Лікарі провели операцію первинної хірургічної обробки рани голови та продовжували боротьбу за життя пораненої. Однак стан Ірини Фаріон був вкрай важким.

Замах на Ірину Фаріон стався у Львові. Увечері, 19 липня, на неї вистрілив невідомий. Замах стався на вул. Масарика у Львові. Тим самим місцем місцеві мешканці помічали молодого хлопця протягом тижня. Сусіди Ірини Фаріон описали її вбивцю.

Зазначається, що правоохоронні органи продовжують розслідування вбивства Ірини Фаріон. Наразі немає жодної інформації про нападника, але правоохоронці вважають, що цей злочин був планувальним.

Читайте також