Попрощалися з нацгвардійцем, якого збило авто судді Тандира

У Черкаській області попрощалися з нацгвардійцем Вадимом Бондаренком, якого 26 травня збив на смерть автомобіль судді Олексія Тандира.

Бійцю на момент смерті було всього 23 роки. У рідному місті Вадима Бондаренка побувала кореспондентка Вікторія Прокопчук, яка розповіла про прощання з нацгвардійцем, пише "24 Канал".

За її словами, біля будинку бійця коридор із живих квітів та вінків.

"Обабіч дороги, яка веде до будинку Вадима Бондаренка, вишикувалися сусіди, друзі та родичі з квітами в руках. У такий спосіб близькі Бондаренка зробили живий коридор, щоб зустріти тіло бійця, якого збило авто судді", розповіла Пропокпчук.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Як розповіла журналістка, про родину та загиблого Вадима говорять тільки добрі слова.

"Він завжди був хорошим, життєрадісним, таким промінчиком. Зі всіма спілкувався. Він не був конфліктним. Був чудовою людиною", сказала його однокласниця.

Пані Олена, мати загиблого, за словами журналістки, ще не усвідомлює горе. Жінка каже, що не може зрозуміти горя, поки не побачить тіла сина. Вона сильно плаче і не може нічого сказати.

У Вадима залишилася дружина та троє діток двоє старших дітей від першого шлюбу його дружини та 2-річна дівчинка. За словами родини Вадима Бондаренка, суддя Олексій Тандир, якого підозрюють у ДТП, не звертався до родини.

Прощання з нацгвардійцем Вадимом Бондаренком відбулося у місті Тальне, що в Черкаській області. На прощання прийшло близько тисячі містян та побратими військовослужбовця.

Суддю Макарівського районного суду Олексія Тандира, який збив на смерть нацгвардійця Вадима Бондаренка, арештували.

Рішення у суботу ввечері ухвалив Печерський районний суд міста Києва.

Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою без можливості внесення застави до 21 липня.

На засіданні Тандир сказав, що не заперечує причетність до ДТП.