Пошкоджено інфраструктуру, є знеструмлення: наслідки атаки дронів на Хмельниччину

Російські загарбники атакували Хмельницьку область

У ніч на 6 березня російські загарбники здійснили атаку на Хмельницьку область за допомогою ударних дронів Shahed. Зафіксовано збиття шести безпілотників і пошкодження об'єкту інфраструктури, що призвело до знеструмлення. Про це повідомлено пресслужбою Хмельницької ОВА.

«Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, наші сили ППО збили шість БПЛА типу «Шахед» в межах Хмельницької області. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються знеструмленими кілька населених пунктів. Є пошкодження даху та стелі приватного будинку», - повідомили у Хмельницькій ОВА у Telegram.

За даними ОВА, всі необхідні служби працюють на місці події.

На щастя, внаслідок атаки немає загиблих або постраждалих.

Атака на село Мартове на Харківщині

У той же ніч на Харківщині російські безпілотники атакували село Мартове, пошкодивши дитсадок та ліцей.

За інформацією, о 01:10 російські БпЛА здійснили атаку на село Мартове в Чугуївському районі Харківщини. Цивільна інфраструктура негайно постраждала, зокрема будівлі дитячого садку та ліцею», - зазначено в повідомленні.

Щасливо, серед мешканців села ніхто не постраждав.

Ситуація загалом

Протягом 742-ої доби повномасштабної війни Росії проти України мали місце 86 бойових зіткнень. Ворожі сили здійснили 4 ракетні та 106 авіаційних ударів, а також 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. У цій контексті, російські загарбники вчергове нічого не побоюючись атакували Україну за допомогою БпЛА Shahed. Захисні сили успішно знищили 38 з 42 дронів. Інформація про можливих постраждалих та пошкодження інфраструктури уточнюється.