Про росіян, які замерзають у Подольську, та почуття гумору у Бога

Перша аварія на котельні заводу.

У Подольську, Московська область, на території патронного заводу сталася аварія на міській котельні. На ремонт знадобилося більше трьох годин, але опалення так і не надійшло до будинків. Холодними залишилися багатоквартирні житлові будинки та лікарня. Жителі діляться своїми фотографіями у соцмережах, на яких вони перебувають у теплому одязі, так як температура в квартирах становить лише +10 - +15 градусів за Цельсієм. Влада каже, що опалення будуть ремонтувати, але вся справа може відбутися навесні. Мешканці запустили петицію щодо цієї проблеми та вимагають покарання винних.

Іронія долі: котельня на заводі

У підмосковному Подольську на території патронного завоу розташовується міська котельня. Саме там сталася перша аварія, коли в місті було -24 градуси. Більше трьох годин тривали ремонтні роботи, але опалення так і не надійшло до квартир. Багатоквартирні будинки та лікарня залишилися без опалення, і температура в квартирах опустилася до +10 - +15 градусів.

Влада обіцяє вирішити проблему

Незважаючи на провал ремонтних робіт, глава міста обіцяє вирішити проблему з опаленням. Влада вже розгорнула пункти обігріву та роздала мешканцям обігрівачі та ковдри. Але жителі все ще постраждали від відсутності комунальних послуг, так як лікарні та магазини не опалюються. Жителі створили петицію та вимагають покарання винних у цій ситуації.

Вплив на якість життя

Відсутність опалення негативно впливає на якість життя мешканців Подольська. Багатоквартирні будинки замерзають, а в окремих будинках немає електрики. Жителі зазнають великих труднощів та надсилають свої заявки до влади.