Пройшов Ірак, Революцію гідності та Донецький аеропорт. Згадаймо Руслана Боровика

Українці вшанували пам'ять Руслана Боровика

Командир-кіборг десантник Руслан Боровик, позивний Багдад, загинув під час боїв за Ізюм 30 квітня 2022 року.

Руслан народився на Житомирщині і після строкової служби в ЗСУ, за контрактом був у Іраку. Після звільнення з армії, він працював у банку інкасатором. Але коли почалася російсько-українська війна, Руслан вирішив стати на захист України. Він був активним учасником оборони Донецького аеропорту і навіть видав фотоальбом зі своїми світлинами під назвою "ДАП".

"Важко було дивитися, як забирають Крим, як розвиваються події на Донбасі. Були побоювання, що цим не обмежиться. Я відчув, що прийшов час щось робити."

Руслан Боровик

Після повернення з війни, Руслан займався соціальною допомогою ветеранам та брав участь у спортивних заходах, таких як марафони. Він також продовжував допомагати активістам після Революції Гідності. Руслан був чудовим батьком двом донькам і мав багато хобі, таких як фотографування та подорожування пішки. Він мріяв обійти весь світ.

"Я хочу вірити, що все було не дарма. Ми чинили супротив. Можливо, без цього і країни під назвою Україна вже не існувало б."

Руслан Боровик

Руслан Боровик був відомий своєю творчою натурою, його фотографії та історії про життя під час війни стали популярними. Він був незламним патріотом та дотепним чоловіком, який любив свою родину, дітей і Україну. Він загинув, захищаючи свою Батьківщину.

Ми вшановуємо пам'ять Руслана Боровика та всіх героїв, які віддали своє життя за свободу України.