Психолог розібрав пресконференцію Зеленського і похвалив його за три речі

Зеленський вражає своїми відповідями на пресконференції

Психолог Валентин Кім відзначив, що президент Володимир Зеленський дав дуже мудрі відповіді на пресконференції 19 грудня. Він особливо захопився тими моментами, де глава держави демонстрував свою професіональність.

Перша істотна відповідь, на думку Кіма, була на питання турецького журналіста про порівняння України та Палестини. Зеленський дав впевнену та стислу відповідь, що рідко буває у політиків. Експерт хвалив такий чіткий та ввічливий тон відповіді.

Кім також відзначив другу важливу відповідь президента на питання про можливі переговори з Кремлем. За словами експерта, Зеленський дав дуже докладну та логічну відповідь, розкривши багато фактів та особливостей міжнародних відносин. Він повернув увагу на неможливість проведення таких переговорів із Росією.

Третя важлива відповідь стосувалася обміну полоненими, який сповільнився. Зеленський не став поставити себе проти журналістів, а навпаки приєднався до них у вирішенні проблеми. Він обіцяв передати інформацію відповідним особам та пояснив, що обмін стосується не тільки військових, але й цивільних осіб, а також українців, які знаходяться за кордоном.

Кім не коментував інші відповіді президента, зокрема його відносини з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та роль західних партнерів. Але він підкреслив, що президент є комплексною та вправною особистістю, здатною давати мудрі відповіді.

19 грудня Володимир Зеленський провів масштабну пресконференцію, де розповів про новий план мобілізації та відповів на інші гострі питання.

Читайте також:

  • Питання, які не поставили Володимиру Зеленському
  • Мобілізація, блокада кордону, Залужний… Підсумки-2023 від президента
  • Як змінився Зеленський за час президентства: промовисті фото