Путін міг радитися щодо війни з шаманами - ЗМІ

Путін консультується щодо війни з шаманами
Путін консультується щодо війни з шаманами

Путін відвідав шаманів у Монголії та Туві - ЗМІ

За інформацією російського журналіста Міхаїла Зигаря в німецькому журналі Der Spiegel, Володимир Путін, відвідавши Туву і Монголію в початку вересня, не тільки здійснював офіційні зустрічі, але також зустрічався з шаманами.

Згідно з повідомленням, початком вересня були третій візит Путіна до Монголії за останнє десятиліття і багатий на візити до Туви протягом багатьох років.

Монголія і Тува вважаються батьківщиною наймогутніших шаманів у світі.

"Зараз у Москві ширяться чутки, що для використання ядерної зброї Путіну потрібне благословення шаманів. Без їхньої згоди він не міг піти на такий серйозний крок, боячись розгнівити духів. І нібито повернувся з Монголії задоволений", - зазначено у статті.

Автор також зазначив, що не має підтвердження цієї версії.

Володимир Путін відомий своїм інтересом до містики і поєднанням православної та язичницької традицій. Він часто зустрічається зі старцями з Валаамського монастиря та, за повідомленнями, брав участь у шаманських ритуалах.

Стаття також зазначає, що шамани обіцяли Путіну успіх у війні. Зокрема, політолог Валерій Солов'ї у 2022 році стверджував, що перед нападом на Україну проводився язичницький обряд, під час якого шамани пророкували успішну військову операцію.

Історія нагадує про захоплення Адольфа Гітлера та його оточення окультними науками.

Джерело: Укрінформ

Читайте також