Путін назвав слабкі місця російської армії

Російський лідер Володимир Путін заявив на засіданні колегії Міністерства оборони РФ, що виявлено недоліки в російській армії під час проведення "спеціальної воєнної операції".

За словами Путіна, основною проблемою в російській армії є система зв'язку, яка потребує серйозної перебудови. Він також наголосив, що росіяни повинні краще використовувати засоби розвідки, цілепокладання та протиартилерійного бою.

Путін також зазначив, що російський супутниковий загін має бути зміцнений на глобальному рівні.

Володимир Путін виявив намір продовжити війну до 2026 року та захопити ще три українські міста. За словами військового аналітика Юліана Рьопке, російський режим розраховує на зниження підтримки України зі сторони Заходу, а також на проведення мирних переговорів для маніпулювання світовою спільнотою щодо своїх мирних намірів.

Насправді, Кремль не планує реального перемир'я та розробляє нову стратегію війни в Україні на середньострокову перспективу. Ймовірно, до 2024 року Кремль має намір повністю контролювати Донецьку та Луганську області і досягти річки Оскіл в Харківській області.

Продовжується 664-й день повноштатної війни Росії проти України. Протягом останньої доби сталося 105 бойових зіткнень. Силами протиповітряної оборони було знищено керовану ракету Х-59. Ракетні війська нанесли удари по двох районах дальномуінованого бою та артилерійському засобу противника.

Читайте також:

  • Чи є у Росії плани на війну?
  • Чи зможе Росія захопити Харків?