Ранковий «караул» у Білгороді: після ранкових вибухів масово закриваються ТЦ

У Білгородській області закрили торгові центри та евакуюють місцевих жителів через військові дії російських добровольців

За повідомленням губернатора Білгородської області В'ячеслава Гладкова, торгові центри в області закрили до кінця дня з метою забезпечення безпеки населення. У наступні дні, рішення про відкриття буде залежати від оперативної ситуації.

Губернатор також зазначив, що бойові дії мають жертв та постраждалих. Він закликав мешканців області мінімізувати пересування у населеними пунктами та бути обережними на дорогах.

«Насамперед я хотів би сказати, що сьогодні у нас двоє людей загинули, пересуваючись на своїх особистих машинах. Розумію, що повністю виключити пересування у транспорті неможливо, але будьте, будь ласка, обережні. Якщо є хоча б найменша можливість, то перенесіть цю поїздку на один чи два дні, тим самим ви потенційно зможете вплинути на те, щоб зберегти своє здоров'я та своє життя», – сказав Гладков.

Окрім цього, губернатор пообіцяв надати інформацію про руйнування, що сталися через бойові дії.

Нагадаємо, раніше бійці Легіону «Свобода Росії» вже проводили рейди на територію РФ та стикалися з російськими військовими.

Ніч проти 12 березня була хаотичною у Росії, коли три регіони були атаковані безпілотниками. У Курську, Орлі та інших населених пунктах Білгородської області пролунали вибухи.

Минулими днями у Білгороді було зафіксовано декілька влучань безпілотних літальних апаратів, що призвело до постраждань і руйнувань.