РФ атакувала Київщину балістикою та "шахедами": є загиблі та руйнування

РФ атакує Київщину: загиблі та руйнування
РФ атакує Київщину: загиблі та руйнування

Російські терористи атакували Київ та Київську область

У ніч на 11 серпня 2024 року російські терористи здійснили напад на Київ та Київську область, що призвело до загибелі мирних жителів.

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, трагедія сталася у Броварському районі.

За попередніми даними, ворог випустив чотири ракети типу KN-23 над Броварами. Ці ракети є копіями російських "Іскандерів". Уламки ракет впали на приватні житлові будинки, призводячи до руйнувань і людських жертв.

Під час рятувальних робіт врятували двоє людей, але тіла 35-річного чоловіка та його 4-річного сина були знайдені під завалами. Крім того, троє людей, включаючи 13-річну дитину, отримали серйозні травми.

Крім ракетного удару, ворог також використовував безпілотники-камікадзе під назвою "Шахед". Ці дрони зафіксовані в районі Білої Церкви, Білоцерківського району та Василькова.

Фотодокази публікуються в мережі - кілька ворожих безпілотників були збиті, але про деталі нападу очікується офіційна інформація з Повітряних Сил ЗСУ.

Натомість, українські Збройні Сили завдають ударів по військовій інфраструктурі ворога. Раніше було повідомлено про вибух на Липецькому аеродромі та знищення військової колони в Курській області.

Читайте також