Росія обстріляла Борову на Харківщині: є загиблий, серед поранених дитина

Обстріл Борової Харківської області: загиблий і поранені

Сьогодні, 6 березня, російські загарбники обстріляли Борову Харківської області. За попередніми даними, одна людина похилого віку загинула, а четверо отримали поранення, серед них троє дітей. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Окупанти атакували Борову Ізюмського району. За попередніми даними, загинув цивільний 70-річний чоловік. Чотири людини поранені, з них троє дітей», - сказав Синєгубов.

Завдяки рятувальникам, жінка була витягнута з-під завалів і доставлена до лікарні.

Внаслідок обстрілів сталася пожежа, у результаті якої були знищені автомобіль, гараж та господарські будівлі. Ліквідація наслідків триває.

Нагадування про атаку в Мартовому

Нагадаємо, вночі на 6 березня російські безпілотники атакували село Мартове на Харківщині, пошкодивши дитсадок та ліцей.

Відбиття атак російських окупантів

Продовжується 742-га доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом ворог віддав 4 ракетні та 106 авіаційних ударів, здійснив 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Уночі, російські окупанти атакували Україну, використовуючи БпЛА типу Shahed. Захисні сили знищили 38 з 42 дронів. Інформація про постраждалих та пошкодження інфраструктури ще уточнюється. На Куп'янському напрямку ворог не вів наступальних дій.