Росіяни скинули авіабомбу на багатоповерхівку в Мирнограді: є загиблі та поранені

Обстріл Мирнограда: загиблі і поранені

13 березня у нічній атакі на Мирноград загинули двоє людей, а п'ятеро отримали поранення. Цю інформацію повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації - Вадим Філашкін.

Вчора близько 23 години росіяни скинули на місто авіабомбу "Гром-Е1" - влучили у 5-поверхівку. Всього ударом пошкоджено 4 будинки

Рятувальники змогли врятувати 13-річну дівчинку з-під завалів. Вона не отримала фізичних травм. Усі поранені отримали медичну допомогу. Один чоловік перебуває у тяжкому стані, троє - у середньої тяжкості.

Голова Донецької обласної військової адміністрації закликав жителів Донеччини до евакуації і повідомив, що пошукова операція на місці події завершена.

Атака на Суми безпілотниками

Також 13 березня окупанти атакували Суми за допомогою безпілотників типу "Шахед".

За попередньою інформацією з-під завалів врятовано 10 людей, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль, є загиблі (інформація уточнюється)

Аварійно-рятувальні роботи тривають, на місці працюють всі необхідні служби.

Продовжується війна Росії проти України

Вже 749-й день триває повномасштабна війна Росії проти України. Протягом останньої доби відбулося 91 бойове зіткнення. Ворог здійснив 10 ракетних та 84 авіаційних удари, і здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Жертвами російських терористичних атак є цивільні громадяни.