Їх не викидають: Укрпошта розповіла про долю невручених посилок

Стіл з неврученими посилками на Укрпошті
Стіл з неврученими посилками на Укрпошті

Укрпошта продає невручені посилки

У компанії Укрпошта розповіли, що роблять із неврученими посилками.

Як передає "Хвиля", про це повідомили у прес-службі компанії.

Так, трапляються випадки, що посилки вилежуються на складі цілих півроку і протягом цього терміну про них ніхто не згадує. Проте компанія їх не викидає та не знищує, а продає на аукціоні.  

"Стається, коли клієнти не забирають свої посилки два тижні, і ми змушені відправити їх на склад. А ще трапляється, що посилки цілих півроку вилежуються на складі і про них ніхто не згадує", - йдеться у повідомленні.

Укрпошта

В Укрпошті наголосили, що такі посилки вони продають на Prozorro.Sale. До того ж, у компанії звернули увагу на те, що все це законно, прозоро, а ще компенсує витрати на логістику та зберігання.

"Шкода, звичайно, що першою це почала не "Укрпошта", а інші світові логістичні компанії. Тим не менш, ми спробували, і вийшло добре - на аукціоні отримали в 25 разів дорожче, ніж очікували. Не залишайте свої посилки без нагляду, тому що тепер ви самі знаєте, що", – додали у компанії.

Нагадаємо, Укрпошта закликає своїх клієнтів бути пильними і не піддаватися провокаціям шахраїв, які останнім часом активізували розсилку обманних повідомлень від імені компанії.

Читайте також