Росіяни вбили останнього жителя одного з сіл на Сумщині

Останній житель села Степок загинув від снаряду

У селі Степок, що знаходиться поруч з кордоном з РФ, російська армія вбила останнього жителя. У результаті обстрілу 60-річного Олександра Миколайовича снаряд потрапив прямо в його кімнату. Цю інформацію підтвердили в Краснопільській селищній раді та СБУ. Син загиблого, Руслан, розповів, що його батько не хотів евакуюватися і жив у селі сам. Зараз його родина чекає на приїзд матері і сестри, щоб поховати батька.

Точна дата загибелі чоловіка поки що невідома, але відомо, що це сталося на минулих вихідних. СІльський секретар Ірина Юхта повідомила, що снаряд прямо влучив у будинок.

СБУ розпочало досудове розслідування та заявило про порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством. Нагадаємо, що це не перший випадок, коли російська армія безжалісно вбиває цивільних жителів України.

Сумська область знову стала жертвою ворожих дій

На цей раз ворожа розвідувально-диверсійна група жорстоко і цинічно розстріляла брата та сестру з Хотінської громади Сумщини. Раніше також відзначалася смерть цивільного чоловіка під час обстрілу у Чернігівській області. Російська агресія продовжує спричиняти страждання та смерть на території України.