Перетворюється на Приват2.0: клієнт monobank поскаржився на блокування картки

Перетворюється на Приват2.0: клієнт monobank поскаржився на блокування картки

Клієнти monobank скаржаться, що банк без попередження блокує банківські картки.

Як передає "Хвиля", про це вони пишуть на порталі Мінфін.

Так, українці іноді стикаються із ситуаціями, що банки блокують їхні карти без попередження. У результаті вони не можуть скористатися коштами і можуть залишитися без коштів для життя. З такою схожою ситуацією зіткнувся і клієнт monobank.

За його словами, він вже дуже давно є клієнтом банку, і йому все подобалося до певного моменту. Однак його карту заблокували без попередження, і йому довелося зіткнутися із низкою проблем.

monobank

"Сьогодні несподівано - негадано карту заблокував банк. У додатку написано зв'яжіться на підтримку. Окей. Кілька запитань, чи не дзвонили вам із псевдо-підтримок, чи не тиснули на вас за платіж. Отримали відповіді, а потім пишуть. Вам потрібно зателефонувати на гарячу лінію по номеру. Можливості у мене не було через причини. Кажуть, давайте по відеозв'язку. Але це мене не влаштовувало зараз. У результаті банк сам створив проблему і перекладає проблему на клієнта нібито через те, що банк піклується про вас. Ага", - розповів чоловік.

При цьому клієнт банку наголосив, що одразу зробив перехід від платини картки на просту, і її розблокували. Однак проводити операції він не може, тепер потрібна ідентифікація, знову за дзвінком.

"Я її пройду, але пізніше, але вже ніколи не симпатизуватиму даному банку. Навіть сам здивований, як один момент міг повністю поставити хрест на нашій співпраці. Психологія, що сказати. Як би Олег Гороховський не хвалив проект, суті це не змінює. Банк з кожним днем ​​стає Приватом 2.0. Як тільки перейшов на чорну карту, відразу розстрочку знизили, далі напевно кредитний ліміт? ще гірше. Потрібно виправлятися", – додав українець.

У відповідь на це в monobank висловили жаль, що у клієнта склалася така думка.

"Безпека коштів – пріоритет у банку. Ми не можемо повідомити, за якими саме критеріями ми аналізуємо, та перевіряємо операції, оскільки це внутрішні процедури банку, отже, банківська таємниця", - заявили у банку.

При цьому в monobank наголосили, що згідно з цим аналізом карта може бути обмежена на використання засобів з метою безпеки, щоб нею не проходили непідтверджені операції, операції, проведені під впливом шахраїв.

"Для зняття цього обмеження нам потрібно переконатися, що дані не були передані третім особам, що карткою та додатком користуєтеся самі. Чекаємо на ваше звернення, коли у вас з'явиться така можливість", - додали в банку.

Нагадаємо, monobank повідомив, у який термін повертає на карти помилково списані гроші. 

Читайте также: