Сховати не вдалось: партизани виявили підпільне виробництво оборонних споруд

Українські партизани виявили злочинну діяльність на підприємстві

Українські партизани повідомили у Telegram, що на одному підприємстві виготовляють залізобетонні конструкції, зокрема так звані "зуби дракона" та протитанкові "їжаки".

Ці вироби потім передають російським окупаційним військам, які продовжують будувати фортифікації на території біля берегової лінії та адмінкордону з Херсонською областю.

"За нашою інформацією роботи на лінії оборони тривають у прискореному режимі. Удари по Джанкою та Бельбеку вкотре демонструють окупантам, що час їхнього вигнання з окупованих територій скоро настане", - повідомили партизани.

Раніше вже було повідомлено, що партизани проникли на аеродром Єйськ в Росії, який використовується загарбниками для обстрілів мирних міст України. Вони провели розвідку аеродрому, який є важливим об'єктом для окупантів, тому що ті використовують його для атак на територію України. Партизани також зібрали цінну інформацію про кількість повітряних суден та місцеположення складів з ракетним озброєнням і передали її Силам оборони.

Нагадаємо, що партизани зібрали інформацію про техніку та маршрути пересування частини бригади, що воює проти України, в Забайкаллі.