Сильний вітер, заморозки та навіть сніг: Гідрометцентр спрогнозував погоду на 14 жовтня

Сильний вітер, заморозки та сніг
Сильний вітер, заморозки та сніг

Погода в Україні на 14 жовтня

Сьогодні в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі на більшій частині країни, за винятком південних регіонів, будуть помірні дощі. Вдень невеликі опади очікуються у Волинській, Рівненській, північних та східних областях, тоді як на решті території буде сухо.

Вітер очікується переважно західний, у східних областях – південно-східний, зі швидкістю 7-12 метрів за секунду. Вночі у східних, а вдень у західних, Житомирській та Вінницькій областях можливі пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

Погода в Україні восени

Температура повітря вночі становитиме від 3 до 8 градусів тепла, вдень - від 8 до 13 градусів. На півдні країни буде дещо тепліше: вночі від 7 до 12 градусів, вдень – від 14 до 19 градусів тепла.

У високогірних районах Карпат вночі очікується невеликий мокрий сніг, удень не очікується. Температура в горах вночі від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, вдень - від 2 до 7 градусів вище за нуль.

У Київщині, включаючи столицю, прогнозується хмарна погода з проясненнями. Уночі очікується помірний дощ, який до ранку ослабне. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря в області вночі від 3 до 8 градусів тепла, вдень від 8 до 13 градусів. У Києві трохи тепліше: вночі від 6 до 8 градусів, вдень – від 10 до 12 градусів тепла.

Раніше експерт спрогнозував, чи зростатимуть ціни на яблука до кінця осені.

Читайте також