"Сім'я згоріла живцем": у поліції Харкова розповіли про наслідки нічного обстрілу "шахедами"

Російські терористи обстріляли Харків та знищили 15 будинків

10 лютого 2024 року російські терористи обстріляли Харків, внаслідок чого вибухнула пожежа на нафтобазі. Про це повідомляє "Суспільне".

За словами начальника Слідчого управління поліції області Сергія Болвінова, в результаті вибуху згоріло 15 будинків. У одному з них опинилася заручницею вогню ціла родина - мати, батько та троє дітей. "Сім'я згоріла живцем. Після обстрілу стався витік палива, яке змішалося зі снігом і розтеклося по вулиці. Вогонь поширився на 15 будинків. Ми знаходимося в пошуках тіла немовляти", - зазначив Болвінов.

Нагадаємо, що пожежа в Харкові спалахнула на нафтобазі, а не на автозаправці, як повідомлялося раніше. Паливо, яке розлилося по вулиці Котельній, суміш зі снігом стало причиною пожеж у житлових будинках. "Пошкоджено майже всі будинки. Люди загинули через те, що не змогли вибратися у двір, де були запарковані загорівшіся автомобілі", - зазначив представник поліції.

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу загинуло 7 людей, серед яких троє дітей - немовля, 4-річний та 7-річний малюки.