Сирський повідомив, у скільки разів втрати РФ перевищують українські

Втрати російських окупантів на фронті у 7-8 разів перевищують українські

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що війська РФ мають значно більші втрати, ніж українські. Він підкреслив, що не можуть дозволити тактику "м'ясних штурмів", відмінну від російських воєначальників.

Ми не можемо дозволити собі такого ставлення, як у російських воєначальників, коли вони проводять тактику "м'ясних штурмів", - заявив головком. А для них життя солдата цінності не має. І ми це бачимо, їхні втрати в 7-8 разів перевищують наші втрати за останніми даними - додав Сирський.

За словами головнокомандувача, він краще залишить позицію, ніж допустить втрати серед особового складу. Він пояснив, що війна переходить у нову стадію та актуалізує технологічний прогрес у Збройних силах.

Продовжується 720-та доба війни РФ проти України, внаслідок якої загинули цивільні та пошкоджено інфраструктуру. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, проведено 52 бойових зіткнення.

За останню добу російські окупанти нанесли один ракетний удар, 94 авіаційні удари та 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зазначено руйнування та пошкодження будинків та об'єктів критичної інфраструктури.

Читайте також: 

  • Улюблений генерал Зеленського. Тепер офіційно
  • «Пристебнутися не завадить». Що після Залужного?