"Сказала, але не подумала" – Горбунов про те, що перестав існувати для Єфросиніної

Продюсер і ведучий Юрій Горбунов вперше прокоментував пост ведучої Маші Єфросиніної про те, що у 2021 дружба між ними закінчилася.

Тоді Єфросиніна також відмовилася коментувати скандал навколо серіалу Горбунова "СМТ Інгулець".

"Я думаю, що до неї ніхто не чіплявся з цим питанням. Це вона сама вигадала. Як би відчепіться від мене. Вирішила скористатися ситуацією", сказав продюсер в інтерв'ю Аліні Доротюк.

За його словами, він би дуже хотів, щоб Єфросиніну прямо запитали, що відбулось між колегами.

"Я б дуже хотів, щоб ви запросили Машу до себе на розмову і запитали: "Машо, а що сталося тоді у 2021, коли Юра перестав для вас існувати?". Нехай вона вам цю історію розповість, і тоді подивитися, хто правий, а хто ні. Просто Маша сказала, але вона не подумала, що може бути продовження цієї історії. Ось нехай вона розповість, а я послухаю. Я можу це розповісти, але буде негарно. Потрібно, щоб прозвучало з перших вуст. Це буде правильно", додав Горбунов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ведучий також додав, що не має симетричних думок про Єфросиніну.

"Я ж не говорив, що ця людина перестала для мене існувати. Для мене вона не зникла. Для мене Маша ведуча, громадська діячка, яка багато робить для перемоги. Для мене вона жива, а я для неї ні. Для мене вона існує. Були нормальні стосунки. Я вітав її з днем народження. Відповіді не було", зазначив Горбунов і додав, що його дружина, телеведуча Катя Осадча зараз також не спілкується з Єфросиніною.

Раніше Маша Єфросініна заявляла, що не братиме участі "у внутрішніх срачах, і тим паче не розганятиме їх". Казала, що українці перейшли у фазу "тотального психологічного занепаду суспільства".

Наприкінці липня, коли виник скандал довкола фінансування серіалу "СМТ Інгулець", ведуча написала в Instagram, що Юрій Горбунов для неї "перестав існувати ще з 2021 року". Що мала на увазі, чи причину такої заяви ведуча не розкрила.