Скільки заробляють няні в дитячому садку та вдома

Няні потрібні у всьому світі, саме тому ця професія настільки популярна. Втім, скільки заробляє нянька на день або скільки заробляє нянька на місяць залежить від величезної кількості факторів.

 скільки заробляє няня на годину

Насамперед скільки заробляє няня за годину або скільки заробляє няня за день, залежить від країни, де працює няня. Важливо, працює вона у приватній організації чи вдома. Адже, скільки заробляють няньки в дитячому садку, значно відрізняється від того, скільки вона може отримувати «в сім'ї». В іншому, скільки заробляє няня на місяць, залежить від його спеціалізації, освіти та досвіду.

Скільки в середньому отримує няня: вдома, в саду, за годину та на місяць

Насамперед на те, скільки заробляють няні вдома або якщо вона відвідує дитячий садок, залежить від досвіду. Навіть правильна та педагогічна освіта не гарантує, що заробіток няні її влаштує.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Заробіток нянь у дитячих садках або вдома може суттєво змінюватись в залежності від різних факторів, таких як регіон, рівень досвіду, освіта, додаткові навички та умови роботи.

 скільки заробляє няня на місяць

Скільки заробляє няня, виходячи з її досвіду (скільки отримує няня у дитячому садку):

  1. Початковий рівень. Початківці няньки в дитячому садку можуть очікувати заробіток від 10 до 15 доларів на годину, залежно від регіону.

  2. Досвідчені няньки. З досвідом та професійною освітою заробіток може збільшуватися. Досвідчені няньки в дитячих садках можуть отримувати від 15 до 25 доларів і більше на годину.

Інша справа, скільки заробляє няня за годину, якщо вона працює вдома:

  1. Початковий рівень. Початківці, які працюють вдома, можуть починати зі схожого рівня оплати, приблизно від 10 до 20 доларів на годину, залежно від місця розташування та умов.

  2. Досвідчені няньки. Досвідчені няні з професійною освітою, сертифікатами або спеціалізованими навичками можуть запросити вищу ставку, наприклад, від 15 до 30 доларів на годину та більше.

На те, скільки заробляють няні в дитячому садку або навіть скільки заробляють няні вдома, залежить і від додаткових послуг. Вони доступні частіше вдома. Няні, що надають додаткові послуги (навчання, заняття, підготовка їжі) можуть стягувати додаткові плати.

Заробіток може залежати від умов праці, таких як кількість годин роботи на тиждень, додаткові обов'язки, кількість дітей, вік дітей.

Скільки заробляє няня у різних країнах світу?

Важливо враховувати, що ці зарплати можуть змінюватись в залежності від ринку праці та інших факторів.

скільки заробляє няня на день

Заробіток нянь може суттєво відрізнятися залежно від країни, регіону, рівня досвіду, професійної освіти та інших факторів.

Заробіток няні у США

Няня з мінімальною кваліфікацією заробляє від 10 до 15 доларів за годину, при цьому досвідчені няні можуть заробити від 15 до 25 доларів за годину. При цьому досвідчені няньки можуть заробити й більше.

Великобританія

Скільки заробляє няня у Британії:

  1. Новачок. Від 8 до 12 фунтів на годину.

  2. Досвідчені няньки отримують від 12 до 20 фунтів на годину.

При цьому зарплата суттєво відрізняється при роботі вдома та при роботі в садочку.

Канада

Недосвідчені няні отримують від 12 до 20 канадських доларів на годину, а ось няні з досвідом можуть розраховувати на зарплату понад 25 доларів. При цьому саме в Австралії є всі шанси заробити добре, якщо розглядати варіант роботи вдома. При цьому там і чимало важливих вимог, які потрібно виконувати няньці.

Австралія

Ще одна країна, де можна добре заробити. При цьому заробіток няні високий, навіть якщо вона не має ні досвіду, ні відповідної освіти.

Скільки може заробити няня в Австралії:

  1. Якщо вона не має досвіду або він мінімальний, то середній заробіток за годину складає від 20 до 30 доларів на годину.

  2. Якщо нянька має великий досвід і педагогічну освіту, то вона може заробити більше 35 доларів за годину роботи.

При цьому в Австралії є багато різноманітних навчальних закладів для дітей, де може знадобитися няня.

Німеччина

Важливо відзначити, що вартість життя, ринкові вимоги та норми у кожній країні можуть суттєво впливати на рівень заробітку няньки. Наприклад, у Німеччині зараз, як ніколи раніше, потрібні няні з різним досвідом роботи. Якщо досвіду робітниця не має, то максимально вона отримає 15 євро за годину, а досвідчені няні більше 20 євро. Впливає на отримання знання німецької або, наприклад, англійської мови.

Японія

скільки заробляє няня на день

У Японії також потрібні професійні няньки. Вони можуть отримати від 1,5 до 2,5 тисячі єн. Такої суми достатньо, щоби отримувати хорошу зарплату за місяць.

Що стосується няні, у якої не так багато досвіду, то її зарплата за годину роботи не перевищуватиме 1,5 тисячі єн. При цьому така нянька з ймовірністю не зможе працювати повний день. Відповідно, за місяць її дохід буде досить низьким.