Словацька модель показала фігуру з пікантних ракурсів

Фігура словацької моделі з пікантних ракурсів
Фігура словацької моделі з пікантних ракурсів

Блогерка Люсія Яворчекова часто показує свою привабну фігуру в сміливих нарядах.

На цей раз вона знялася в мініспідниці, яка підкреслювала її пружні сідниці. Також вона позувала в прозорій білизні на інших фото, які вона опублікувала в Instagram.

Люсія також зробила чорно-білу фотосесію біля моря, при цьому зануривши сукню і волосся у воду. Вона не мав на собі макіяжу і постала перед камерою в своїй природній красі.

Також вона розповіла про себе, що почала займатися моделлю в 2007 році. Вона була запрошена для фотосесій словацькими журналами, а впослідку журнал Playboy також захотів працювати з нею. Зараз Люсія є однією з найвідоміших осіб у світі моди в Словаччині і має велику кількість прихильників в соціальних мережах.

У своїх фотосесіях вона спеціалізується на стилі ню. Вона інтенсивно працює над своєю фігурою в спортзалі і також займається кікбоксингом та йогою. Крім модельної кар'єри, вона є дружиною та матір'ю.

Відома модель Victoria's Secret Жозефін Скрівер опублікувала фото, на якому вона позувала повністю оголеною. Вона продемонструвала свої досконалі сідниці і довгі ноги. На фото вона також позувала топлес, хоча свої інтимні частини прикрила рушником.

Читайте також