Шольц: Німеччина надасть Україні військові товари на понад 7 мільярдів євро

Шольц пообіцяв продовжити військову допомогу Україні

Міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер підтвердила свою підтримку України і обіцяла продовження військової допомоги. Про це вона заявила під час спільного брифінгу з міністром оборони України Андрієм Шевченком.

Нові кроки у співпраці

Шевченко наголосив на важливості двосторонньої співпраці між Україною та Німеччиною у сфері оборони. Він зазначив, що партнерство між країнами є стратегічним і спрямоване на зміцнення безпеки в обох регіонах.

Міністр оборони Німеччини, в свою чергу, пообіцяла продовжити підтримку України у формі військової допомоги. Вона наголосила, що Німеччина залишається надійним союзником для України і готова зробити все необхідне для забезпечення безпеки у регіоні.

Подяка за підтримку

На зустрічі український міністр оборони висловив подяку німецькій колезі за підтримку, яку Німеччина надає Україні у важливий для неї час. Він підкреслив, що співпраця між країнами у сфері оборони стає все сильнішою та сприяє підвищенню готовності українських військових сил.

Міністр оборони України також запевнив, що Україна готова продовжувати проводити необхідні реформи в галузі оборони та забезпечувати безпеку Країни.

Обидва міністри погодилися на тому, що співпраця між Україною та Німеччиною в сфері оборони є важливою для стабільності та безпеки в Європі.