США заявили про серйозну загрозу нацбезпеці, пов’язану з Росією

Члени розвідувального комітету США отримали інформацію про серйозну загрозу національній безпеці

Національній безпеці США загрожує серйозна загроза, пов'язана з Росією. Таку інформацію отримали члени розвідувального комітету Палати представників США. Розвідувальні дані були надані головою комітету Майком Тернером для вивчення усім членам Конгресу.

Згідно з посадовцями та джерелами CNN, ці дані є дуже чутливими. Ймовірно, ця загроза пов'язана саме з Росією і стосується дестабілізаційних іноземних військових можливостей.

Тернер закликає президента Джо Байдена розсекретити усю інформацію, пов'язану із загрозою

Для ознайомлення з цими даними члени розвідувального комітету проголосували за те, щоб поділитися ними зі всіма членами Конгресу. Також, голова комітету Майк Тернер закликав президента Джо Байдена розсекретити всю інформацію, пов'язану із цією загрозою.

Спікер Палати представників США відмовив в підтримці законопроєкту про допомогу Україні

Майк Джонсон, спікер Палати представників США, заявив, що законопроект про виділення допомоги Україні, який не містить заходів для вирішення міграційної кризи, не буде ухвалений за його керівництва. Це рішення стало викликом для підтримки військової допомоги Україні.

Наразі законопроект про допомогу Україні пройшов голосування у Сенаті США. Але щоб він був ухвалений повністю, потрібно ще голосування Палати представників.

Законопроект передбачає підтримку України на $60 млрд до вересня 2025 року. Однак, це може вплинути на можливе переобрання Дональда Трампа як президента, оскільки він має критичне ставлення до багатьох політичних рішень.