Стрибки температури та вітер: синоптик розповів, де в Україні потеплішає до +16

Прогноз погоди в Україні на неділю, 3 березня

Синоптики повідомляють, що у неділю, 3 березня, в Україні буде така погода:

У західних областях очікується хмарна погода із проясненнями. Вночі не очікується опадів, але удень місцями можливі невеликі короткочасні дощі. Вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +2-+7 градусів, а вдень +7-+12 градусів, на Закарпатті до +11-+16 градусів.

У північній частині України буде мінлива хмарність без опадів. Вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від -4 до -1 градусів, а вдень від +3 до +8 градусів.

Прогноз погоди в Україні

У центральних областях очікується хмарна погода із проясненнями, без опадів. Вітер буде східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від -3 до +2 градусів, а вдень від +4 до +9 градусів.

У південних областях буде мінлива хмарність без опадів. Вітер буде східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від +1 до +6 градусів, а вдень від +7 до +12 градусів, а на узбережжі Одеської області до +2-+7 градусів.

У східних областях очікується хмарна погода із проясненнями, без опадів. Вітер буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від -4 до -1 градусів, а вдень від +3 до +8 градусів.

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що 3 березня в Україні трохи похолодає. Вдень очікується від +4 до +9 градусів, а на заході до +7-+13 градусів. Дощі можливі у західних областях. Вітер в Україні буде південного сходу, а в східних областях можливі сильні пориви до 15-20 м/с.

У Києві буде суха погода. Температура повітря від +5 до +6 градусів.

Нагадаємо, що синоптики раніше вже дали прогноз погоди на березень.