У Білгородській області росіяни скаржаться на атаку дронів: спалахнула пожежа

Дві безпілотників вибухнули в Білгородській області, спалахнула пожежа

У ніч проти 14 березня у Білгородській області стався вибух двох безпілотників у селищі Прохорівка. Про це повідомив губернатор В'ячеслав Гладков.

У результаті першого вибуху загорівся дах приватного будинку, а також пошкоджено вікна та фасад. За словами губернатора, у будинку ніхто не постраждав, оскільки в ньому ніхто не проживав.

Другий безпілотник здетонував поряд з цим же будинком і пошкодив сусідній приватний житловий будинок – пошкоджений фасад та паркан. Ніхто не постраждав. На місці події працюють оперативні служби, повідомляє російський чиновник.

Служба безпеки України атакувала нафтопереробні заводи Росії

У ніч на 13 березня Служба безпеки України атакувала трьома дронами не тільки нафтопереробний завод у Рязані, але й заводи в Кстово (Нижегородська область) та Кірішах (Ленінградська область). За даними джерела, ці атаки є частиною спецоперацій по ворожих нафтопереробних заводах, які почала Служба безпеки.

Пожежа на Нижньогородському нафтопереробному заводі

Також 12 березня безпілотніки напали на Нижньогородський нафтопереробний завод, внаслідок чого почалася пожежа. Завод, який належить компанії "Лукойл" – другий за обсягами нафтовидобутку в Росії, призупинив роботу технологічної установки.