У двох районах Криму пролунали вибухи

Вибухи пролунали на півострові Крим

Сьогодні, 13 лютого, в Джанкойському та Красногвардійському районах тимчасово окупованого Криму сталися вибухи. Місцеві мешканці повідомили, що сила вибухів була настільки велика, що в деяких місцях трусилися шибки у вікнах. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримский вітер".

Згідно з повідомленнями, жителі районів розповіли про вибухи, але поки що неясно, що саме вибухнуло і де це сталося. "Від цього ж вибуху тремтіли шибки у Красногвардійському районі", - йдеться в дописі.

У раніше опублікованому повідомленні Міністерства оборони РФ йшлося про атаку безпілотника на Крим. За даними російського військового відомства, український безпілотник був збитий засобами протиповітряної оборони РФ над Кримом.

До цього також повідомлялося, що українські сили підірвали російський об'єкт біля Криму, який збільшував радіус дії іранських дронів "Мохаджер-6", що використовуються для ударів по українським позиціям.

Крім того, в ніч з 31 січня на 1 лютого 2024 року військові спецпідрозділу Group 13 України знищили ракетний катер "Івановець" Чорноморського флоту РФ, який перебував на рейді озера Донузлав в окупованому Криму. За даними розвідників, вартість цього корабля оцінюється в $60-70 млн.