У Росії бракує солдатів на нові військові округи – британська розвідка

Росія готується до війни з Україною

Після створення Ленінградського військового округу Росія посилює свої сили і, ймовірно, готується до війни з Україною. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

Згідно з повідомленням, в новому Ленінградському військовому окрузі у Лузі було запущено оголошення про набір персоналу для 44-го армійського корпусу.

«Росія збільшує свої сили на північному заході країни, оскільки більша частина її сил зараз задіяна в Україні», - зазначається в повідомленні.

За даними британської розвідки, Росії доведеться вирішити, чи залишити нові підрозділи, такі як 44-й армійський корпус, у місцях дислокації своїх гарнізонів після їх створення або перевести їх для операцій в Україні з метою підтримки бойової потужності.

«Раніше новостворені підрозділи були відразу переведені в Україну, але, ймовірно, потреба у продовженні операцій заважає Росії розширяти свої збройні сили», - зазначається в повідомленні Міноборони Британії.

Раніше головне управління розвідки Міноборони повідомило, що Росія навряд чи оголосить велику, відкриту мобілізацію восени 2023 року, як вона зробила це торік.