У російському Іжевську сталася сильна пожежа на підприємстві (відео)

У Іжевську спалахнула пожежа на промисловому підприємстві

У ніч проти 17 лютого у російському місті Іжевську сталася сильна пожежа на невідомому промисловому об'єкті. Інформацію про це оприлюднило Міністерство надзвичайних ситуацій Росії.

За даними повідомлення, загорілася будівля в Удмуртії, площа якої становить 2800 квадратних метрів. У гасінні пожежі брали участь більше 70 осіб та 33 одиниці техніки. На щастя, жодна людина не постраждала.

Поки невідомо, що саме призвело до цієї масштабної пожежі та який об'єкт був охоплений полум'ям, так як представники відомства не надали конкретну інформацію.

Пожежа в будівлі "Известия Hall" у Москві

Рано вранці 15 лютого, на Пушкінській площі в Москві, почалася пожежа в будівлі "Известия Hall", де проводяться різноманітні заходи. Інформацію про це оприлюднили російські ЗМІ.

За даними ЗМІ, пожежа спалахнула близько 5 години ранку. Поки не відомо, що саме спричинило інцидент. Загальна площа займання в будівлі "Известия Hall" складає 1500 квадратних метрів.

Сильна пожежа на нафтобазі в Курському районі

Також вночі 15 лютого, у Курському районі РФ сталася серйозна пожежа на нафтобазі. Місцева влада заявила про можливу атаку безпілотника.

На просторах Інтернету з'явилась інформація про потужну пожежу під Курськом близько півночі. Початково повідомлялося, що загорівся резервуар нафтобази.

Однак губернатор Курської області, Роман Старовойт, пояснив причини інциденту. Він стверджує, що це сталося внаслідок атаки дрона в регіоні. Як завжди, він покладає вину за подію на Україну.