У Секторі Гази значно зросла кількість жертв

Жертви Сектору Гази зросли
Жертви Сектору Гази зросли

У Секторі Гази кількість загиблих продовжує зростати. За даними Міністерства охорони здоров'я в Газі, з 7 жовтня там померло 3785 осіб, зокрема 1524 дитини (CNN).

За даними повідомлення, загиблими є близько 1 тисячі жінок і 120 людей похилого віку. Також повідомляється, що 12493 людини отримали поранення, з них 3983 дитини та 3300 жінок (CNN).

За даними розвідки США, можливо, до 300 людей загинули в результаті вибуху в лікарні Аль-Ахлі на початку тижня (CNN).

Унаслідок вибуху в православній церкві на території Сектора Гази також загинуло декілька людей. Зазначається, що люди, які переховувалися у грецькій православній церкві, загинули через вибух. Зараз відомо про двох загиблих жінок та багатьох поранених (CNN).

Церква святого Порфірія, яка була побудована хрестоносцями в 1160 році і є однією з найдавніших у світі, зазнала удару. У церкві перебувало близько тисячі осіб, і десятки людей опинилися під руїнами (CNN).

  • Загибель людей і підлітків у Секторі Гази продовжує підвищуватися. Найновіші дані Міністерства охорони здоров'я в Газі свідчать, що вже з 7 жовтня помирає 3785 осіб. Зокрема, серед них - 1524 дитини. Це дуже тривожні цифри, які ілюструють руйнівну ситуацію в регіоні. (CNN).
  • Дані також показують, що загинлими є близько 1 тисячі жінок і 120 осіб похилого віку. Загалом поранення отримали понад 12,493 осіб, серед них - 3983 дітей і 3300 жінок. Це значить, що навіть виживші стикаються зі значними травмами і потребують медичної допомоги (CNN).
  • Розвідка США передає, що близько 300 осіб загинули в результаті вибуху в одній з лікарень в Газі. Це страшна трагедія, яка сильно вражає нас і показує нестабільну ситуацію в регіоні (CNN).
  • Також варто зазначити, що внаслідок вибуху в православній церкві жертвами стали декілька осіб. Це ще один трагічний випадок, який підсилює напругу і ворожнечу в регіоні (CNN).

Додаткові деталі про події можна знайти на нашому телеграм каналі новостей - INKORR.

Церква святого Порфірія, яка є однією з найдавніших у світі, була серйозно пошкоджена. На щастя, всі потерпілі люди, які переховувалися у церкві, врятувалися, але руйнування настільки значні, що реставрація буде складним завданням (CNN).

За попередніми даними, ХАМАС вважає, що Ізраїль несе відповідальність за це напад та загибель людей, включаючи дитин, але поки що немає остаточного підтвердження цих звинувачень (CNN).

Армія оборони Ізраїлю стверджує, що випадково ракета, випущена ісламським джихадом, влучила у лікарню Аль-Ахлі. На підтвердження цього, вони опублікували відео моменту запуску ракети (CNN).

Читайте також

Мороженое с чипсами: как приготовить
вчора, 13:06 117 переглянули
Мороженое с чипсами: как приготовить