У Силах оборони півдня розповіли подробиці нічної атаки ворога

У Силах оборони півдня розповіли подробиці нічної атаки ворога

Українські Сили оборони повідомили про нічну атаку російських окупантів в Одеській та Миколаївській областях. Перед ударом дронів ворог випустив радіолокаційну ракету. За словами Наталії Гуменюк, спікера Сил оборони півдня України, ця ракета була спрямована на знищення систем ППО. Вона також заявила, що уламки збитого дрона пошкодили будівлю в Миколаєві і призвели до поранень 11 людей, 3 з них потребують госпіталізації. Гуменюк також відзначила, що ворог спрямовував дрони серед житлових будинків, тому наслідки атак можуть бути дуже серйозними.

"Перед заходом на удар дронів, ворог працював тактичною авіацією і випустив радіолокаційну ракету Х-31П. Можливо знищена у повітрі. Дані перевіряються", - заявила Гуменюк.

Також Гуменюк розповіла, що двогодинна бойова робота протікала на півдні України, а ворог сконцентрувався на об'єктах енергетики. Знищено 4 дрони в Одеській та Миколаївській областях.

"Півтори години тривала бойова робота. На наступних заходах дронів з Чорного моря ворог концентрувався на об'єктах енергетики. По 4 дрони знищено в Одеській та Миколаївській областях", - сказала Гуменюк.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також: