У Вільнюсі невідомі напали з молотком на соратника Навального

Увечері 12 березня у Вільнюсі невідомі напали на Леоніда Волкова, колишнього начальника мережі штабів Олексія Навального. Про це повідомляє The Insider з посиланням на Кіру Ярмиш, яка тривалий час була прессекретарем Навального.

За словами Ярмиша, Волкову розбили вікно в машині і розпорошили в очі сльозогінний газ, після чого нападник почав бити Леоніда молотком.

Напад стався біля будинку Волкова на околиці столиці Литви. Поліція Вільнюса підтвердила факт нападу, зазначивши, що напали на громадянина Росії. Поки немає версій щодо причини нападу.

Фотографії наслідків нападу опублікував Іван Жданов, директор ФБК Олексія Навального. На знімках видно, що у Волкова постраждала голова та нога, яка кровоточить.

Згодом Жданов повідомив про госпіталізацію Волкова та опублікував фотографію, на якій політика на ношах вносять у машину швидкої допомоги.

Раніше повідомлялося, що у Росії світлину покійного політика Олексія Навального визнали символом екстремістської організації.

Нагадаємо, суди у чотирьох регіонах Росії прирівняли прізвище Олексія Навального до екстремістської символіки. Суди призначили адміністративні арешти учасникам акцій за прізвище Навального на їхніх плакатах.

Раніше повідомлялося, що в Росії після поховання опозиціонера Олексія Навального, що проводилися 1 березня силовиками, затримали на публічних заходах 130 людей.