У жахливій ДТП під Харковом загинуло подружжя волонтерів (фото)

10 грудня в Харкові сталася аварія, у якій зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra. Внаслідок ДТП загинули водій Hyundai Elantra, якому було 27 років, та його дружина, якій було 23 роки. Водія Skoda Fabia, якому 37 років, та його 34-річного пасажира госпіталізували до лікарні. Про це повідомила поліція Харківської області.

Слідчі зараз встановлюють причини та обставини цієї аварії.

Блок галереї

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За цією статтею передбачено виправні роботи на строк до 10 років та позбавлення права керувати транспортними засобами протягом трьох років.

За словами Миколи Кулеби, засновника фонду Save Ukraine, внаслідок цієї жахливої аварії загинула родина волонтерів Артур Виноградов та його дружина Дарина. Він розповів, що Артур волонтерив з початку війни, доставляючи допомогу та евакуюючи людей з небезпечних районів. Він співпрацював з мережею порятунку Save Ukraine з літа минулого року. Дарина також приєдналася до цієї роботи, реєструючи евакуйованих і записуючи дані на своєму ноутбуці.

Артур мав намір виїхати на наступну евакуацію до Куп'янська о 7-й ранку 11 грудня.

Нагадаємо, що 1 грудня в Києві на Печерську сталася аварія, в результаті якої загинули дві людини.