"Україна стає ближчою до перемоги": Зеленський показав нові кадри війни

Українські воїни продовжують важкі контрнаступальні дії на фронті. На деяких ділянках досягають успіхів, звільняючи від загарбників окуповані території.

Із кожним днем українці спільними зусиллями наближають перемогу. Звитягу українських військ у новій добірці фото показав президент Володимир Зеленський. Кадри бойової роботи військових він опублікував у Telegram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Щоразу, коли є за що подякувати нашим воїнам, Україна стає ближчою до справедливості, ближчою до перемоги. А російські вбивці на нашій землі ближчими до знищення", ‒ наголосив Зеленський.

Напередодні військові прозвітували президентові про ситуацію на фронті, постачання техніки та боєприпасів. Звіт також надала розвідка. За словами Володимира Зеленського, "є наше просування вперед на Донецькому напрямку".

Сили оборони продовжують ведення оборони на сході та півдні, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку. Протягом минулої доби відбулося 26 бойових зіткнень, повідомив уранці 28 вересня Генеральний штаб Збройних сил України.