Українцям назвали п'ять тарифів Vodafone, які різко подорожчають із 1 серпня

Тарифи Vodafone нараховуватимуть вищі ціни
Тарифи Vodafone нараховуватимуть вищі ціни

Мобільний оператор Vodafone Україна оголосив про великі зміни у своїх тарифах, які почнуть діяти з 1 серпня 2024 року. Ці зміни стосуватимуться як ціни, так і включеного обсягу послуг у популярних тарифних планах компанії.

За даними компанії, найменші зміни відбудуться у тарифі Vodafone Red Start - його вартість зросте на 15 гривень і становитиме 190 гривень на місяць, але обсяг послуг залишиться незмінним.

Згідно з оголошенням компанії, найнезначніші зміни торкнуться тарифу Vodafone Red Start - його вартість зросте на 15 гривень і складе 190 гривень на місяць. При цьому заповнення тарифу залишиться без змін.

Тариф Vodafone Red Pro буде подорожчати на 30 гривень, але збільшиться обсяг інтернет-трафіку з 30 до 40 гігабайт і кількість хвилин на дзвінки на інші мережі зросте з 250 до 350.

Суттєвіші зміни очікують користувачів тарифу Vodafone Red Pro. Його вартість зросте на 30 гривень, досягнувши 260 гривень на місяць. У той же час, абоненти отримають збільшений обсяг інтернет-трафіку – з 30 до 40 гігабайт, а також додаткові хвилини на дзвінки на інші мережі України – їхня кількість зросте з 250 до 350 хвилин.

Тариф Vodafone Red Max також здорожчає на 30 гривень і буде коштувати 330 гривень на місяць. В той же час, обсяг інтернет-трафіку зросте з 50 до 60 гігабайт, а кількість хвилин на інші мережі збільшиться з 400 до 500.

Тариф Vodafone Red Max також подорожчає на 30 гривень та коштуватиме 330 гривень щомісяця. Підвищення ціни також компенсуватиметься збільшенням послуг: обсяг інтернету зросте з 50 до 60 гігабайт, а кількість хвилин на інші мережі – з 400 до 500.

Тариф Vodafone Red Unlim Plus зросте на 50 гривень і буде коштувати 400 гривень на місяць, але кількість хвилин на інші мережі збільшиться з 500 до 600.

Найбільше зростання ціни торкнеться тарифів з категорії Unlim. Так, Vodafone Red Unlim Plus буде коштувати на 50 гривень більше – 400 гривень на місяць. При цьому кількість хвилин на інші мережі збільшиться із 500 до 600.

Тариф Vodafone Red Unlim Max також здорожчає до 500 гривень, але користувачі отримають 800 хвилин на інші мережі в порівнянні з попередніми 700 гривень.

Аналогічне підвищення ціни чекає і на користувачів Vodafone Red Unlim Max - його вартість досягне 500 гривень, але абоненти отримають 800 хвилин на інші мережі замість попередніх 700 гривень.

Важливо зазначити, що у всіх цих тарифах, включаючи Vodafone ULTRA, зміниться вартість дзвінків на інші мережі України після вичерпання місячного пакету послуг. Починаючи з 1 серпня, ця послуга буде коштувати 1,5 гривні за хвилину. Крім того, у деяких тарифах зміниться вартість додаткового інтернет-трафіку при перевищенні ліміту.

Раніше ми повідомляли, що мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell змінять режим роботи мережі під час відключення електроенергії.

Читайте також